Nie jesteś zalogowany na forum.
Anastazja przyciąga cię do siebie. Spuściłeś z oka Katarzynę, przez co zaskoczyła was i jest niemalże obok.
- Przyłapałam was.
Zaczyna się szyderczo uśmiechać.
- A co? Dołączyć chcesz, że tak się skradasz?
Uśmiecha się szyderczo.
- Że trójkącik? To już zalezy od ciebie, szefunciu.
Daje ci pstryczka w nos, a Anastazja lekko się zaczerwienia.
- Anastazja, co o tym sądzisz?
Patrzy jej w oczy.
Anastazja tylko się lekko zaśmiała, po czym szybkim ruchem przyciągnęła Katarzynę na dół do siebie, zaczęły się nawzajem lizać po szyi i twarzy.
Unosi brew po czym rozbiera Katarzynę.
- Wyskakuj z majtek.
Posłusznie daje ci się rozbierać. Obydwie są całe twoje.
Wchodzi brutalnie w odbyt Katarzyny i zaczyna ją posuwać szybko i mocno, miętosząc jej pierś.
Katarzyna zaczyna głośno jęczyć z doznanej rozkoszy, a Anastazja zaczyna pieścić twoje genitalia.
Zwiększa siłę i tępo chędożenia i uderza kilka razy Katarzynę w pośladek.
- Wilk...
Katarzyna w pełni się oddaje, a Anastazja zajmuje się całowaniem po twarzy Katarzyny.
Warczy i maksymalnie jak może chędoży Katarzynę po czym wychodzi z niej i ustawia się tak, że penis jest przy obu twarzach dziewczyn.
Obie zaczynają ci oblizywać penisa i siebie nawzajem, a Katarzyna przy tym jeszcze się onanizuje.
Głaszcze je po głowach po czym mocno wpycha penisa w usta Anastazji i zaczyna lizać się z Katarzyną.
Anastazja coś bełkocze, ale dokładnie sprawia ci rozkosz. Katarzyna jest napalona, namiętnie cię całuje.
Głaszcze Anastazję po głowie i nadal liże się z Katarzyną.
Anastazja wiesza ci się na szyi, unosi się do góry i wkłada twojego penisa do swojej waginy. Katarzyna podtrzymuje ją, łapiąc za jej okrągłe, piękne pośladki.
- O kurwa... tak dobrze to się nigdy nie bawiłem.
Zmusza Anastazję do skakania na nim i zaczyna lizać waginę Katarzyny.
Anastazja zaczyna podskakiwać, a Katarzyna pozwala ci na wszystko, a oprocz tego wkłada swoje palce do swojego odbytu.
Dalej liże waginę Katarzyny po czym nawet lekko podgryza, uderza Anastazję w pośladki.
- Obie jesteście moje, obie. Moje i tylko moje.
Znów liże waginę Katarzyny.
Obie zamruczały, a Anastazja zaczyna "bawić" się twoim penisem. Katarzyna doznaje orgazmu jakiego jeszcze nie miała.
Moc druida zboczeńca aktywowana!
Wylizuje waginę Katarzyny i nadal klepie Anastazję w pośladek.
Ares do ciebie mówi.
To jak ty się z nimi zabawiasz, to ja lecę do Afrodyty!
Katarzynie upada spinka do włosów, po którą się schyla, ukazując tobie piękny, okrągły, miękki i wypięy do ciebie tyłek. Anastazja obcałowuje cię całego.
Zaczyna lizać odbyt Katarzyny, łapie ją za biodra i liże jeszcze dogłębniej.
Katarzyna nadal zostaje w wypiętej pozycji, a Anastazja wpada przed nią i miętosi jej piersi.
[ Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 10 zapytań - Pamięć użyta: 1.05 MB (Maksimum: 1.33 MB) ]